Om Mark le Fêvre

Komiker I Stand-up I Comedy I Konferencier

Mark le Fêvre er en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches.
Men efterfølgende har du set ham i TV-succesen Stormester, og ude på landets helt store spillesteder med hans to anmelderroste One-man shows ‘Bøvl’ fra 2019 og ‘Heldig’ fra 2022.

Mark le Fêvre fik for alvor cementeret sin plads i dansk komiks superliga med sin nominering som ‘Årets Komiker’ i 2019 ved ZULU Comedy Galla.

På scenen kan du opleve Mark le Fêvres store talent udspille dagligdagsscener og finde humoren nord for bæltestedet. Med en stilsikker sceneoptræden efterlader det ikke nogen tvivl om, at vi har at gøre med en mand, som forsat kommer til at være med til at tegne dansk komiks fremtid.

Marks stand-up tager som regel udgangspunkt i hans eget liv, hvor komikeren møder voksenlivet med komisk fortvivlelse over udfordringer som lejlighedskøb, det længerevarende parforhold og at skulle sørge for at hans elskede hund Strøbye ikke kommer unødigt galt afsted.

Pressebilleder

Booking

Tajmer Booking & Management er Mark Le Fêvres officielle PR, management og booking. Alle henvendelser bedes rettet personligt til nedenstående:

Management & pr

Booking & Events

Nyhedsbrev

Du kan nu tilmelde dig mit nyhedsbrev! ‘Men hvorfor sku’ jeg det?’ Fordi du får mulighed for at købe billetter og lignende før alle andre! Og får nogle andre skønne updates fra tid til anden (jeg har eksempelvis en absurd god opskrift på nachos).

Så tilmeld dig. Det kommer du ikke til at fortryde!

Bedste hilsner Mark le Fêvre

Downloads